Banen      Inschrijven

Winter-Springcompetition

Beste golfer,

Als het zonnetje schijnt speel je het liefst in de buitenlucht maar omdat we in Nederland ook donkere en regenachtige maanden kennen biedt Golfin’ the City voor iedere golfer de Winter-Spring Competition aan. Je hoeft geen lid te zijn om aan deze competitie deel te nemen.

De faciliteiten van Golfin’ the City zijn uitermate geschikt om je spel te verbeteren en het indoor spelen eens te ervaren. De Winter-Spring Competition bestaat uit vijf indoorwedstrijden en een finale op de prachtige banen van Golfbaan Bentwoud. Van de vijf indoorwedstrijden dienen er minimaal vier gespeeld zijn om na de 18-holes finale op Golfbaan Bentwoud in het eindklassement te worden opgenomen. Voor de Winter-Spring Competition hebben wij fantastische prijzen.

Speluitleg:
De spelvorm is 18 holes individueel stableford. Deelnemers dienen hun handicap voor aanvang van de competitie door te geven. Voor zowel de vijf indoorwedstrijden als de 18-holes finale op Golfbaan Bentwoud zal een ¾ handicapverrekening plaatsvinden. Voorbeeld: een deelnemer heeft handicap 36 dan zal voor deze deelnemer een handicap 27 gelden.

Van de vijf indoorwedstrijden moeten er "minimaal 4" voor 14 juni gspeeld zijn. Binnen deze tussenliggende periode kunnen deelnemers op 1 van de aangegeven banen spelen. De kaart zal in het competitiebestand worden opgenomen. Uitslagen zullen tussentijds op de website (www.golfin-the-city.nl ) worden gepubliceerd.

Deelnemers aan de competitie krijgen na aanmelding een inlogcode en gebruikersnaam waarmee zij zelf een datum en tijd kunnen reserveren waarna zij de opgegeven baan kunnen spelen. Deelnemers zullen, voor zover dat gewenst is, worden begeleid zodat zij het optimale uit de golfsimulator kunnen halen.

Tijdsindicatie voor de golfsimulator:
  • 1 persoon, inslaan en 18 holes ± 70 minuten
  • 2 personen, inslaan en 18 holes ± 90 minuten
  • 3-4 personen, inslaan en 18 holes ± 150 minuten
Kosten:
  • Vijf indoorwedstrijden + finale Bentwoud 18 holes (incl. koffie/thee gebak + lunch) € 80,00
De deelnemers kunnen zich op geven via www.golfin-the-city.nl/winter-springcompetition.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt contact opnemen via info@golfin-the-city.nl of belt u naar
Mark de Vries 06-51333435 / Dennis Bouwman 06-48405124.   U kunt zich hier Inschrijven
 Dekker sport Hocky, Tennis, GolfPutters, Wedges, Belts, Oefenaccescoires

The Hague Online