Banen      Inschrijven

Winter-Springcompetition

Beste Golfclub Bentwoud-leden,

Het beste van twee werelden: als het zonnetje schijnt speel je het liefst in de buitenlucht op Golfbaan Bentwoud. Maar omdat we in Nederland ook donkere avonden en grijze regenachtige dagen kennen, heeft Golfbaan Bentwoud de samenwerking met Golfin’ the City gezocht. Hier golf je lekker behaaglijk binnen op een geweldig goede simulator.

De faciliteiten van Golfin’ the City zijn uitermate geschikt om je spel te verbeteren en het indoor spelen eens te ervaren. Daarom biedt Golfin’ the City de leden van Golfclub Bentwoud de Winter-Spring Competition aan. De Winter-Spring Competition bestaat uit vijf indoorwedstrijden op prachtige gesimuleerde golfbanen. Van de vijf indoorwedstrijden dienen er minimaal vier gespeeld te zijn om na de 18-holes finale op Golfbaan Bentwoud in het eindklassement te worden opgenomen. Voor de Winter-Spring Competition hebben wij fantastische prijzen.

Speluitleg:
De spelvorm is 18 holes individueel stableford. Deelnemers dienen hun handicap voor aanvang van de competitie door te geven. Voor zowel de vijf indoorwedstrijden als de 18-holes finale op Golfbaan Bentwoud zal een ¾ handicapverrekening plaatsvinden. Voorbeeld: een deelnemer heeft handicap 36 dan zal voor deze deelnemer een handicap 27 gelden.

Van de vijf indoorwedstrijden moeten er "minimaal 4" voor 14 juni gspeeld zijn. Binnen deze tussenliggende periode kunnen deelnemers op 1 van de aangegeven banen spelen. De kaart zal in het competitiebestand worden opgenomen. Uitslagen zullen tussentijds op de website (www.golfin-the-city.nl en www.golfbaanbentwoud.nl) worden gepubliceerd.

Deelnemers aan de competitie krijgen na aanmelding een inlogcode en gebruikersnaam waarmee zij zelf een datum en tijd kunnen reserveren waarna zij de opgegeven baan kunnen spelen. Deelnemers zullen, voor zover dat gewenst is, worden begeleid zodat zij het optimale uit de golfsimulator kunnen halen.

Tijdsindicatie voor de golfsimulator:
  • 1 persoon, inslaan en 18 holes ± 70 minuten
  • 2 personen, inslaan en 18 holes ± 90 minuten
  • 3-4 personen, inslaan en 18 holes ± 150 minuten
Kosten leden Golfclub Bentwoud:
  • Vijf indoorwedstrijden + finale Bentwoud 18 holes (incl. koffie/thee gebak + lunch) € 60,-
Kosten niet-leden Bentwoud:
  • Vijf indoorwedstrijden + finale Bentwoud 18 holes (incl. koffie/thee gebak + lunch) € 80,00
De deelnemers kunnen zich op geven via www.golfin-the-city.nl/winter-springcompetition. Mocht u nog vragen hebben dan kunt contact opnemen via info@golfin-the-city.nl of belt u naar Mark de Vries 06-51333435 / Dennis Bouwman 06-48405124.   U kunt zich hier Inschrijven
Dekker sport Hocky, Tennis, Golf


Putters, Wedges, Belts, Oefenaccescoires


The Hague Online