Banen      Inschrijven

Winter-Springcompetition

Beste leden,

De Winter-Spring Competition bestaat uit vijf indoorwedstrijden en een finale op de prachtige banen van Golfbaan Bentwoud. Van de vijf indoorwedstrijden dienen er minimaal vier gespeeld zijn om na de 18-holes finale op Golfbaan Bentwoud in het eindklassement te worden opgenomen. Voor de Winter-Spring Competition hebben wij fantastische prijzen.

Speluitleg:
De spelvorm is 18 holes individueel stableford. Deelnemers dienen hun handicap voor aanvang van de competitie door te geven. Voor zowel de vijf indoorwedstrijden als de 18-holes finale op Golfbaan Bentwoud zal een ¾ handicapverrekening plaatsvinden. Voorbeeld: een deelnemer heeft handicap 36 dan zal voor deze deelnemer een handicap 27 gelden.

Van de vijf indoorwedstrijden moeten er "minimaal 4" voor 14 juni gspeeld zijn. Binnen deze tussenliggende periode kunnen deelnemers op 1 van de aangegeven banen spelen. Wanneer een deelnemer een kaart heeft gelopen dan dient deze te worden ingeleverd (deponeren in brievenbus). De kaart zal in het competitiebestand worden opgenomen. Uitslagen zullen tussentijds op de website worden gepubliceerd.

Kosten leden Golfin’ the City
  • Vijf indoorwedstrijden + finale Bentwoud 18 holes (incl. koffie/thee gebak + lunch) € 60,-
De deelnemers kunnen zich op geven via www.golfin-the-city.nl/winter-springcompetition. Mocht u nog vragen hebben dan kunt contact opnemen via info@golfin-the-city.nl of belt u naar Mark de Vries 06-51333435 / Dennis Bouwman 06-48405124. U kunt zich hier Inschrijven

 


Dekker sport Hocky, Tennis, Golf


Putters, Wedges, Belts, Oefenaccescoires

The Hague Online